HOLISZTIKUS COACHING KÉPZÉSEK
- Segítünk Önnek! -
Találja meg az Ön számára ideális szolgáltatást!

Holisztikus Coaching

Az ember élete és az életében betöltött szerepek rendszert alkotnak. Nem osztható csak munkahelyi- vagy családi életre. Egyikünk sem tud csak szülőként, vezetőként vagy barátként, művészként vagy segítőként funkcionálni. A holisztikus az ember fizikai, lelki és gondolati egységére is vonatkozik.

A lelki, érzelmi gondok és a negatív gondolatok általában testi tünetekben realizálódnak.

A legtöbben elfeledkeznek a holisztikus igazi értelméről. Ami nem más, mint Test+Lélek+Szellem hármasa.

 

A saját testünk megismerése az önismeret egyik legfontosabb része.

A test megismerése és kezelése nélkül nem beszélhetünk holisztikus megközelítésről.  A képzések fontos részét képezi, hogy ezt megtanulni.

Tranzakció alapú coach képzések

A Tranzakció alapú coaching alap és haladó modulban, a coach szakma megtanulása a feladat. A tranzakció analízis olyan pszichológiai háttér ismeretet ad, mely segít a coachnak páciense munkahelyi és magánéleti elakadások könnyebb megértéséhez. Segíti a családi és munkahelyi játszmák elkerülését. A TA ismerete már tapasztalt segítőknek is olyan háttér tudást ad, mely komoly versenyelőnyt jelent.

Selfness lélektan - Önismeret "tetőtől talpig"

A Selfness-Lélektan önismereti modulban nemcsak a személyiségünk megismerésének elméletével és tartalékainak feltárása a mellett a testünk jelzéseinek a megértési is fontos cél. Ezt a modult távoktatásban lehet elsajátítani. Saját tempóban és saját időbeosztásban. Tetőtől-talpig a testrészek lelki „üzeneteit” feltáró részletes tananyag. Tartozik még hozzá 10 önismereti teszt is, melyet hasznos az egyéni foglalkozáskor is, de a későbbiekben a coaching munkában is remekül használhatók.

 

Az elvégzése után egyéni konzultáció következik. Tapasztalataim szerint ez sokkal eredményesebb, mint csoportosan. Így ez egy személyes holisztikus coaching foglalkozás.

Family Coaching

Választható szakirányú továbbképzés.

Főbb témakörei a párkapcsolatok megváltozott szerepköréből adódó konfliktusok és azok kezelése. A családi triádok típusai. A sorskönyvi mátrix és az ebből hozott öröklött családminták.

A képzéseink fontos része legalább egy masszázs modul elvégzése. A családi coach modulhoz a BBMM Babamasszázs vagy a Gyermek Masszázs Mozgás modult ajánljuk.

Business Coach képzés