BACH VIRÁGTERÁPIA
Field of Flowers

BACH VIRÁGTERÁPIA

A Bach virágterápia, mint az öngyógyítás nagyszerű módszere, segít Neked megtalálni a lelki harmóniát, a megnyugvást és a békét ebben a rohanó világban. A Bach-virágterápia egyszerű és mellékhatásoktól mentes, ezért a cseppek egyre több család házi patikájának állandó részét képezheti. A Bach-virágterápia sikere egyszerűségében rejlik.

Egyszerűségének köszönhetően használata a mindennapokban, bármikor áldásos hatású lehet.

A Dr Edward Bach orvosa virágeszenciák hatékonyságát  az 1930-as években fedezte fel. Szelíd, mégis hatékony módszert dolgozott ki, amely a növények virágából készült eszenciák által közvetlenül képes hatni az egyén  lelkiállapotra. 

A Bach-virágterápia rendszere, 38 olyan vadon élő virágot és növényt találunk amelynek segítségével bárki viszonylag könnyen megtalálhatja betegsége okát, és sikeresen kezelheti mind lelki, mind pedig testi bajait.

 

A 38 virágeszencia mindegyike egy-egy kedélyállapothoz társítható. Tehát nem találunk szívre, májra, emésztésre stb. való esszenciákat, hanem ezek helyett félelemre, bizonytalanságra, önbizalomhiányra, stb.

A 38 eszencia viszonylag könnyen átlátható A szerek kiválasztásához az egyén lelki/érzelmi állapotát kell meghatározni.

Előképzettség nélkül is alkalmazható gyógymód, amely közvetlenül az ember energiarendszerére hat, nem pedig a fizikai testre. A Bach-virágterápia széles körben elterjedt, így egyre több család otthonában is megtalálható.

A virágeszenciák oldat formájában kerülnek forgalomba, de esetenként találunk a homeopátiában ismert globulusok alakjában is.

Az eszenciák előállítása, és használata egyszerű módszerekkel történik. Ilyen módszer a napoztatásos és a forralásos módszer is. Az elkészítési eljárásból fakadóan a Bach-virágterápia esszenciái speciális mellékhatásoktól mentes szerek, így nem alakulhatnak ki allergiás tünetek sem, mivel nem tartalmaznak virágport sem egyéb allergizáló anyagot.

A Bach-virágterápia során alkalmazott eszenciák túladagolása nem lehetséges – a teljes üveg tartalmának egyszerre történő elfogyasztása esetén sem okoz panaszokat 

A Bach-virágterápia mind a felnőttek, mind a gyermekek számára biztonságos kezelési módszer.

A egyén számára szükséges virágesszenciákat többféle képpen választhatjuk ki (pl. izomteszt (kineziológia), kártya, stb.).

A Bach-virágterápia hatékony kiegészítője lehet bármilyen terápiának. Jól kombinálható a hagyományos orvosi és a természetgyógyászati módszerekkel.

A betegség a test-lélek-szellem hármassága közötti harmónia megbomlásából származik, ezért a gyógyulás lehetősége ennek a harmóniának a helyreállításával történhet, amely minden ember számára elérhető, hiszen önmagában hordozza annak lehetőségét.

- Segítünk Önnek! -
Válasszon Partnereink közül!

Találja meg az Ön számára ideális szolgáltatást.