MASSZÁZS
Massage

MASSZÁZS

“Az emberek egészségért könyörögnek az Istenekhez, és nem gondolnak arra, hogy annak megőrzése a saját kezünkben van.” Démokritosz görög filozófus (ie.460-380)

 

Semmi sem jobb annál, mint amikor értő és szerető kezek illatos olajokat masszírozzák testünket. Valamennyien ösztönszerűen is alkalmazzuk a masszázst.

Ha testünk valamelyik pontján fájdalmat érzünk, automatikusan rátesszük a kezünket, és simító, dörzsölő mozdulatokkal próbáljuk enyhíteni a fájdalmat. Ha idegesek vagyunk, sokszor csupán a homlokunkra szorítjuk a kezünket, és megnyugszunk. A bőrkontaktus mind a testben, mind a lélekben bizonyos változásokat okoz. Egy  szeretetteljes érintés hatására olyan speciális hormonok áramlanak szét a szervezetünkben, melyek jó közérzetet keltenek, melynek hatására még a túlfeszített idegrendszer is ellazulással reagál. Az érintés jótékony hatását már az időszámításunk előtti kultúrák is ismerték, és alkalmazták.

Napjainkban már a tudomány is elismerte a masszázs jótékony hatását, mely enyhíti a panaszokat, és gondoskodik jó közérzetünkről.

 

Masszírozáskor céltudatosan alkalmazzuk a jótékony hatású érintést, hogy a testi, lelki feszültségek oldódjanak a szervezet pedig kiegyensúlyozottá váljon. 

- Segítünk Önnek! -
Válasszon Partnereink közül!

Találja meg az Ön számára ideális szolgáltatást.

Bács-Kiskun
Baranya
Borsod-Abaúj-Zemplén
Csongrád-Csanád
Fejér
Győr-Moson-Sopron
Hajdú-Bihar
Heves
Jász-Nagykun-Szolnok
Komárom-Esztergom
Nógrád
Pest
Somogy
Szabolcs-Szatmár-Bereg
Tolna
Vas
Veszprém